vineri, 15 iulie 2011

Actualizare energetica pentru luna iulie

Adevarata identitate in timpul infinit – un mesaj de la Arhanghelul Mihail transmis prin Meredith Murphy
28 iunie 2011
In voi se formeaza poduri de Lumina, care va permit accesul la portaluri dincolo de timp.
Aceste cai si treceri noi va orienteaza catre caile interioare de cunoastere si fiintare, creand si simtind Adevarul Divin, care inainte nu a fost disponibil celei mai mari parti a constiintei umane. Prin aceste noi cai, veti incepe sa traiti mult mai mult in multidimensionalitate si totusi concentrandu-va doar pe un singur centru din spatiu si timp: aparitia adevaratei identitati, in cadrul timpului infinit.
Adevarata voastra identitate se afla in voi, energetic. Aceasta se deschide in interiorul vostru, pe masura ce voi le permiteti anumitor energii sa plece – acelea care inhiba libertatea si iubirea, adica, practic, experienta voastra energetica. In interiorul acestor eliberari deveniti mai deplin, VOI. E totusi ironic ca au tendinta sa va faca sa va simti atat de rau. Este ca atunci cand stergi praful de pe un obiect stralucitor si, intrucat te apuca stranutul, iti este greu sa ii vezi frumusetea din cauza prafului care te face sa nu te simti bine. Poate ca in acest proces, pentru o clipa, pierzi din vedere cine esti cu adevarat. Dragii mei prieteni, asta este ceea ce va face sa nu va placa experienta de curatare/purificare – de fiecare data cand va orientati spre ceea ce iese si pleaca – ceea ce NU sunteti voi – aveti un sentiment neplacut, pentru ca nu mai sunteti in legatura cu ceea ce sunteti.
Inaintea acestei ultime eclipse, multi dintre voi au observat o mare intensitate – de emotii, de vise, de senzatii digestive si fizice de caldura si dureri in anumite locuri (de exemplu, intre umeri sau la solduri). Foarte multa energie ridica in sus, in spirala, pe masura ce va intalniti cu fluxul sinelui vostru viitor, in timp ce intrati in timpul infinit. Multi au avut ceea ce voi numiti vieti trecute si/sau amintiri sau impresii dintr-o viata paralela, dar aceasta „ajungere din urma” a „viitorului” sine creeaza greata si schimbarile de apetit pe care le simtiti – aceasta trecere, de la vechea realitate de timp liniara pe care v-ati bazat, implica un moment de torsiune al energiilor voastre, in moduri potential dezorientative in ceea ce priveste echilibrul si simtul vostru de orientare in spatiul fizic; de aici vine senzatia de greata/voma pe care, poate, o simtiti.
Deci, acum nu doar ca traiti prezenta unei forte care determina campul vostru energetic sa se roteasca in moduri noi, ci va intersectati si cu intalnirea, din timpul infinit, cu VOI! Dar aceasta este si o forta acceleratoare si, din aceasta cauza, senzatiile fizice pot fi destul de intense.
In aceste zile va aclimatizati semnificativ cu aceste noi stari energetice de fiintare, care pentru fiecare dintre voi e normal sa reflecte starea de trezire pe care o permiteti in acest moment si cu care sunteti in armonie. Pe masura ce va obisnuiti cu aceste energii, vi se deschid porti vaste in codurile voastre sufletesti. Soarele va trimite ceea ce ati imprimat in el, atunci cand ati curs in aceasta forma umana particulara. Codurile sosesc regulat, pe masura ce va cresteti, mariti, ridicati si amplificati, in mod radiant, vibratia.
 In iulie va veti da seama ca primele saptamani vor implica somn! Este un mod atat de usor de a va ajuta in integrarea noilor calitati ale fiintarii. Predati-va in fata lui si nu va faceti griji, daca anuntati la serviciu ca sunteti bolnav sau ca va luati concediu, ca sa va odihniti si sa va linistiti. Va recomand ca, in aceasta perioada, sa nu faceti presiuni asupra corpului, cerandu-i sa faca alte lucruri. Deja se intampla foarte multe lucruri, care solicita reactia celulelor voastre la dinamica de pe planeta, dar si la intentiile voastre –  iar permisiunea si corpul vostru sunt excelente pentru asta. Sincronizati-va cu asta, spuneti ca suntem de acord cu alegerile si sustineti-le prin actiunile voastre, dar si prin modul in care va traiti ziua. De fiecare data cand nu va intelegeti cu corpul vostru, va opuneti si stiti cu totii ca asta creeaza probleme si nu va face sa va simtiti bine. Sentimentul de bine este testul ca sunteti in armonie cu corpul vostru.
Energia lunii iulie este una a noutatii si a nasterii. In interiorul vostru se afla o fiinta noua, care reflecta adevarata voastra identitate; cantecul vostru cosmic sau amprenta voastra energetica, semnatura – iar acest sentiment de sine va fi din ce in ce mai disponibil luna asta.
Celalalt element al acestei luni este ca manifestarea din acest loc/spatiu din timpul infinit, in aliniere cu adevaratul vostru sine, va fi din ce in ce mai posibila si mai rapida, pe masura ce treceti intr-un spatiu creativ, bazat pe alegeri, aliniat cu Planul Divin mai extins si cu binele cel mai inalt al tuturor, care va informeaza in timp ce traiti in Ritmul Divin, informat si impulsionat de Fluxul Cosmic al Sursei Creatiei. Acest ritm va extrage din ce in ce mai mult sens din modul in care va organizati si va exprimati cu mai multa usurinta, visele – care, in acest moment, sunt viziuni. Visele inseamna ceea ce simtiti ca reprezinta exprimarea cea mai completa a vostra insiva. Fragmentele care vin spre voi, sunt reale si pot fi onorate si pretuite, avand incredere ca detaliile vor veni mai tarziu si vor intregi imaginea – imaginea dinamica in miscare (zambet), perfect aliniata.
E posibil sa apara ocolisuri, dar e important pentru voi sa le faceti, ca parte din rolul vostru in Creatia Divina, pentru ridicarea acestei planete. Este posibil sa fiti chemati, pentru a fi undeva sau a face ceva si sa descoperiti ca era doar ceva temporar, sau un ocol. Amintiti-va ca exista o miscare spre intregime si vindecare a tot ceea ce a fost o perceptie gresita sau un dezechilibru armonic fata de adevarata identitate si de Legea lui Unu. Deci e posibil sa fiti pusi in asemenea situatii – voi sau familia si prietenii vostri. Este un moment foarte frumos sa faceti daruri altora si voua insiva, stiind in adancul vostru ca totul este bine.
Reamintiti-va voua si tuturor celorlalti care simtiti ca traiesc aceasta experienta din Perfecțiunea Divina, inerenta vieții și necesita a avea incredere in ceea ce pare misterios, confuz sau chiar…sa indraznesc sa spun? Contradictoriu! In felul acesta lucrurile se pot mișca și mai rapid, putandu-se altfel realiza foarte multe lucruri intr-un ritm accelerat; atunci cand nu sunteți preocupat sau prea conștient de judecați sau percepții negative/limitative, legate de ”semnificația” lucrurilor. Aveți grija sa nu va lasați prinși prea mult in poveștile legate de schimbarile care se petrec și ințelegeți ca va aflați intr-un mic moment din timpul infinit, dintr-o tapiserie mai mare, in care aceste mici momente de confuzie nu sunt deloc tema cantecelor despre ceea ce sunteți; sunt momente mici care va insoțesc intr-o calatorie mai lunga și joaca un rol in țapiseria armonioasa a Tot-Ceea-Ce-Este. Permiteți-va sa fiți instrument al pacii și al iubirii, care ați venit sa fiți, cu bucurie suprema de a fi, și ințelegeți ca unele parți din acest lucru vor fi in mod clar vizibile, din alta perspectiva – sau in ceea ce voi considerați a fi sub aspectul timpului, ca ”intelegere ulterioara”.
Energia lunii iulie va trece de la a fi puternic concentrata și integrativa, la mai multa claritate și un sentiment mai profund al identitații personale, iar apoi la un sentiment de accelerare a timpului, pe masura ce voi si sinele vostru viitor incep un dialog dinamic pentru intregire. Veti vedea ca va ajustați in mod continuu la acest orizont al sinelui viitor care apare și care va arata clar, prin simțire, spre ceea ce va indreptați/va deschideți. Va deschideți catre VIAȚA VOASTRA. Asa dupa cum s-a intenționat. DE CATRE VOI. Apoi veți trai tot mai mult experienta de a fi o ființa sferica: o co-creație permanenta cu ceea ce e mai bun in voi, și care va indruma si va susține, pe masura ce va șlefuiți expresia propriei ființei voastre.
Spre asta sunteți impinși, la nivel personal, de energia lunii iulie. In ceea ce privește planeta voastra, veți observa numai lucrurile carora le veti da atenție. Daca ramaneti centrați pe propria viața, veți gasi undele și temele care sunt si ele reflectate in lume – și pe care voi ar trebui sa le observați, sa le cultivați, sa le dezvoltați și la care sa participați. Lumea – adica cultura și civilizația Pamantului este vasta, diversa, o colecție foarte dinamica de multe realitați.
Dupa cum bine știți, exista linii de timp multiple in actiune și, ca atare, dați-va seama ca povestea careia ii dați atenție definește linia de timp in care va aflați. Pentru a va implini intențiile de Bucurie, realizarile pentru 2011, pe care vi le-am impartașit in mesajul inițial despre acest an – trebuie sa va orientați dupa linia de timp care apare in voi si care este transmisa de codurile sufletești și care va permit sa impliniți participarea voastra la Lumina care va veni pe aceasta planeta, așa cum ați vrut sa apara, dintr-o orientare coerenta cu Planul Divin.
Pe Pamant vor fi distrugeri de tot felul… e ceva cu adevarat nou pentru voi? Și da, va parea greu pentru unii. Aveți incredere in ințelepciunea innascuta a fiecarui suflet, traiți in compasiune și in pace și, cel mai important: ramaneți concentrat pe propria traiectorie și aveți incredere ca, facand acest lucru, le daruiți tuturor, cele mai mari daruri posibile.
Imi dau seama ca sunteți din ce in ce mai conștienți fața de propria voce interioara și asta este vocea pe care Creatorul, Lumina Luminilor, a ales-o pentru ca voi ca sa va reflectati prin voi. Sa stiți ca aceasta voce și acest cantec au semnificații dincolo de ceea ce va poate fi explicat voua – sau chiar si mie. Suntem cu adevarat ființe mult mai bogate decat vom ști vreodata. De un lucru puteți fi siguri: sunteți IUBIRE profunda și radianta.
Si atat cat sunt eu capabil, va vad!
Si asta ma umple de bucurie!
Eu sunt Arhanghelul Mihail  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu